Villadelux – Vakantiehuizen, AppartementenVilladelux – Vakantiehuizen, Appartementen
Forgot password?

Zakelijke markt

imageframe-image

TOPlocaties voor carrièreTOPPERS!

De villa’s van Villadelux lenen zich uitstekend voor het organiseren van bedrijfsuitjes, seminars of zogenaamde ‘hei-dagen’. Verschillende bedrijven gingen u al voor; een campagneteam van de VVD en een farmaceutisch bedrijf.

Het is mogelijk om de locaties voor een één of voor meerdere dagen af te huren. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien; gratis WIFI, gemeenschappelijke en afzonderlijke ruimtes, speciaal daarvoor ingerichte vergaderruimtes, luxe keukens en badkamers en uitsluitend twee of drie persoonskamers. Wat is er nu mooier dan het noodzakelijke (vergaderen) te combineren met het aangename? Bij Villadelux ondervindt u dit allemaal. Eerst een zakelijke bijeenkomst gevolgd door een gezellige kooksessie met z’n alle onder het genot van een hapje en een drankje.

Villadelux ondersteund u in het gehele proces. Van het zoeken van een geschikte locatie tot en met de catering, Villadelux adviseert u er graag over. Voor meer informatie of voor een passend aanbod kunt u contact met ons opnemen.

Vivamus sit amet lectus venenatis est rhoncus interdum a vitae velit Massa sagittis vestibulum. Vestibulum pretium blandit tellus, sodales volutpat sien varius vel. Phasellus tristique cursus erat, a placerat tellus laoreet egeat. sce vitae dui sit amet lacus rutrum convallis.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now Button