Villadelux – Vakantiehuizen, Appartementen & HotelkamersVilladelux – Vakantiehuizen, Appartementen & Hotelkamers
Forgot password?

Accommodaties Duitsland

Accommodaties per land

Germany

Germany

Villadelux Elbershof appartementen (8 personen) Monschau Deutschland / Duitsland

5 reviews

Monschau is bekend om zijn jaarlijks terugkerende Kerstmarkt. Daarnaast is het een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandelvakanties. De appartementen zijn modern ingericht met een keuken, woonkamer met zitgedeelte, aparte slaapkamers en een badkamer. Overal is gratis wifi. De accommodatie ligt midden in het gezellige centrum aan de Roer.

avg/night€85.00 SELECT

Villadelux Villa Bauernstube (24 personen) Monschau Deutschland / Duitsland

0 reviews

Deze prachtige villa is van alle gemakken voorzien. De villa is geschikt voor 24 personen. U treft er een recreatieruimte met bar, drie luxe badkamers, vier toiletten, luxe keuken, eetkamer, woonkamer met tv en dvd  en een ruime hal. Villadelux biedt u hier de nodige recreatiemogelijkheden. Er is een ideale ruimte voor gemeenschapsspellen etc. De villa is gelegen in de gemeente Monschau, ook wel de Parel van de Eifel genoemd. In de omgeving kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken.

avg/night€397.00 SELECT

Villadelux Elbershof Alzen (6 en 8 personen) Monschau Deutschland / Duitsland

0 reviews

Mooi appartement van ca. 130m2 op de tweede verdieping met twee slaapkamers, woonkamer met zithoek en flatscreen tv, ruime badkamer en

avg/night€89.00 SELECT

Belgium

Villadelux Villa Leykaul (26 personen) Bütgenbach Belgien / België

3 reviews

Op de grens van België en Duitsland in het kleine plaatsje Bütgenbach is het gehucht Leykaul gelegen. Deze villa is geschikt maximaal 26 personen. Er zijn 11 slaapkamers, 5 badkamers, een sauna, solarium en een houtkachel in de woonkamer. In de gehele accommodatie is gratis wifi!

avg/night€397.00 SELECT

The Netherlands